• Välkommen till vår butik!
Fri frakt vid 899:- /Snabb leverans (2-5dagar)

Raduga Grez tulpaner- Flower collection

  • 569 SEK

5 tulpaner med  matchande färgade vaser. Vilken otrolig uppsättning från senaste blomkollektionen.

The product is unfortunately out of stock. :(

Dela

5 tulpaner med  matchande färgade vaser. Vilken otrolig uppsättning från senaste blomkollektionen. Denna samling handlar om kärlek, bräcklighet och konst. Barndomen är liknar blommor. Den är vacker och flyktig. Därför måste den vårdas och beundras. "Eftersom varje blomma behöver ljus, vatten och jord behöver varje person kärlek, förståelse och luft".

Barn kan ha en blomsterbutik eller vara blomsterhandlare, blanda och matcha blommorna i vaserna. Föräldrar kan också prata med barn om vad  hjälper blommor att växa och hur man tar hand om dem. Vård, kärlek och uppmärksamhet för att hjälpa dem växa.


Leksaker från Raduga Grez Flower Collection ger lugn, inspirerar lek, skapar djup familjerelationer och ger skönhet till varje spel och till varje dag.

Storlek : 27×22×6 cm

Material: tillverkad av trä och målad med giftfri akvarellfärgRaduga Grez är ett ryskt familjeföretag och varumärke för lekfulla och naturinspirerade familjer.

De skapar alla sina härliga leksaker med ambition att göra leksaker till konst. Allt görs för hand från massivt trä och endast giftfri vattenbaserad färg används som ytbehandling. Vilken för fram träets naturliga mönster och känsla. Och det verkligen märks hur mycket de älskar att göra dom.