• Välkommen till vår butik!
Fri frakt vid 899:- /Snabb leverans (2-5dagar)

Raduga Grez stapeltorn i trä - Skin Tones

  • 429 SEK

Ett  stapeltorn med runda diskar att stapla i . Med detta torn man man öva hand till öga koordination samt de finmotoriska rörelserna.

I lager.
Dela

Ett  stapeltorn med runda diskar att stapla i . Med detta torn man man öva hand till öga koordination samt de finmotoriska rörelserna. Denna enkla och roliga träleksak kommer att vara en favorit i din leksakssamling under lång tid.

Stapeltorn med åtta delar är från den viktig mångfalds samling.  Mångfalds samlingen handlar om fred och jämlikhet. Vi kan ha olika hudfärg, ögonform, hår och tro, men vi alla har blod som rinner inuti oss, våra hjärtan slår samma, vi andas samma luft och vi lever på samma planet. Därför ligger det i våra händer att göra världen till en bättre plats. Mångfalds samlingen firar att all hudfärg är vacker.


Storlek : 17,5×12×12 cm

Material: tillverkad av trä och målad med giftfri akvarellfärgRaduga Grez är ett ryskt familjeföretag och varumärke för lekfulla och naturinspirerade familjer.

De skapar alla sina härliga leksaker med ambition att göra leksaker till konst. Allt görs för hand från massivt trä och endast giftfri vattenbaserad färg används som ytbehandling. Vilken för fram träets naturliga mönster och känsla. Och det verkligen märks hur mycket de älskar att göra dom.