• Välkommen till vår butik!
Fri frakt vid 899:- /Snabb leverans (2-5dagar)

Raduga Grez stapelleksak - blommor

  • 459 SEK

En fin leksak som tidigt tränar motoriken! Raduga Grez stapelleksak av träblommor är en super original variation på standard stapelllek!

The product is unfortunately out of stock. :(

Dela

En fin leksak som tidigt tränar motoriken! Raduga Grez stapelleksak av träblommor är en super original variation på standard stapelllek! Tornet innehäler en bas och tre träblommor, alla kommer med olika form och färg. Förutom att vara en fin leksak den är  också bra som dekoration.


Den  leksak  är från senaste blomkollektionen. Denna samling handlar om kärlek, bräcklighet och konst. Barndomen är liknar blommor. Den är vacker och flyktig. Därför måste den vårdas och beundras. "Eftersom varje blomma behöver ljus, vatten och jord behöver varje person kärlek, förståelse och luft".


Leksaker från Raduga Grez Flower Collection ger lugn, inspirerar lek, skapar djup familjerelationer och ger skönhet till varje spel och till varje dag.

Storlek : : 21,5×9,5×4,5 cm

Material: tillverkad av trä och målad med giftfri akvarellfärgRaduga Grez är ett ryskt familjeföretag och varumärke för lekfulla och naturinspirerade familjer.

De skapar alla sina härliga leksaker med ambition att göra leksaker till konst. Allt görs för hand från massivt trä och endast giftfri vattenbaserad färg används som ytbehandling. Vilken för fram träets naturliga mönster och känsla. Och det verkligen märks hur mycket de älskar att göra dom.