• Välkommen till vår butik!
Fri frakt vid 899:- /Snabb leverans (2-5dagar)

Raduga Grez Skin tones - Vit till svart - Träregnbåge

  • 325 SEK

Stapla, leka, bygga tunnlar och mer med denna vackra hudton inspirerade Arch Stacker från Raduga Grëz.

I lager.
Dela

Stapla, leka, bygga tunnlar och mer med denna vackra hudton inspirerade Arch Stacker från Raduga Grëz.


Denna träregnbåge  är perfekt för att börja upptäcka de olika färgerna. Varje form av regnbågen är annorlunda. Det  kan bli en bro, en tunnel för små bilar, en säng, en gunga eller en dockmöbler.


Byggelement med sju delar är från den viktig mångfalds samling.  Mångfalds samlingen handlar om fred och jämlikhet. Vi kan ha olika hudfärg, ögonform, hår och tro, men vi alla har blod som rinner inuti oss, våra hjärtan slår samma, vi andas samma luft och vi lever på samma planet. Därför ligger det i våra händer att göra världen till en bättre plats. Mångfalds samlingen firar att all hudfärg är vacker.

Regnbåge kan också bli som dekor på plantskol hylla tills din små kan börja att leka med den. Bra för motorik och fantasi!


Storlek : : 14×7×4 cm

Material: tillverkad av trä och målad med giftfri akvarellfärgRaduga Grez är ett ryskt familjeföretag och varumärke för lekfulla och naturinspirerade familjer.

De skapar alla sina härliga leksaker med ambition att göra leksaker till konst. Allt görs för hand från massivt trä och endast giftfri vattenbaserad färg används som ytbehandling. Vilken för fram träets naturliga mönster och känsla. Och det verkligen märks hur mycket de älskar att göra dom.