• Välkommen till vår butik!
Fri frakt vid 899:- /Snabb leverans (2-5dagar)

Raduga Grez Narcissus stapelleksak

  • 325 SEK

Perfekta som bygg- och placeringsspel för små barn, som säsongsdekorationer eller för att skapa en värld av upplevelser inom ett specifikt tema.

I lager.
Dela

Narciss stapelleksak från Raduga Grez ger naturen  i ditt hem. Placera det i ditt barnrum, på  soffbord eller i  lekrum, det här leksak är populärt i alla åldrar. Perfekta som bygg- och placeringsspel för små barn, som säsongsdekorationer eller för att skapa en värld av upplevelser inom ett specifikt tema.

Består av 4 delar som passar inuti varandra.

Den  leksak  är från senaste blomkollektionen. Denna samling handlar om kärlek, bräcklighet och konst. Barndomen är liknar blommor. Den är vacker och flyktig. Därför måste den vårdas och beundras. "Eftersom varje blomma behöver ljus, vatten och jord behöver varje person kärlek, förståelse och luft".


Leksaker från Raduga Grez Flower Collection ger lugn, inspirerar lek, skapar djup familjerelationer och ger skönhet till varje spel och till varje dag.

Storlek : : 9,5×15×4 cm

Material: tillverkad av trä och målad med giftfri akvarellfärgRaduga Grez är ett ryskt familjeföretag och varumärke för lekfulla och naturinspirerade familjer.

De skapar alla sina härliga leksaker med ambition att göra leksaker till konst. Allt görs för hand från massivt trä och endast giftfri vattenbaserad färg används som ytbehandling. Vilken för fram träets naturliga mönster och känsla. Och det verkligen märks hur mycket de älskar att göra dom.